Over ons

Ottimedi is sinds 2001 een vaste waarde in de medische wereld. Onze troef zit in de hoge eisen die we aan onszelf en onze producten stellen. Deze producten moeten niet alleen therapeutisch de beste oplossingen bieden maar dienen ook te zorgen dat de therapeut en de klant ze de top vinden qua gebruikerscomfort en esthetiek.

Wij vinden het erg belangrijk om steeds ter beschikking te staan van onze klanten met correcte en accurate informatie. Dit is mogelijk door een direct contact met de zeer ervaren zaakvoerders die altijd trachten om samen met de klant de juiste oplossingen te bieden. 

Ottimedi office

HENK DE NIES (zaakvoerder) :

"Ik richtte OTTIMEDI op in 2001 na al een aantal jaren commercieel actief te zijn geweest in de medische sector. Toen ik in contact kwam met de firma Lymed begreep ik dat door de unieke kwaliteiten van hun producten het zeker de moeite waard was om mij hier 100% achter te zetten en Lymed in België en Frankrijk te gaan verdelen. Later zocht ik nog naar andere firma’s en producten die door hun hoge kwaliteit en unieke eigenschappen opvallen op de markt van medische materialen. Ondertussen hebben wij een uitgebreid aanbod van materialen voor druktherapie in al zijn facetten die wij in een aantal West-Europese landen verdelen.

Door mijn ervaring in deze sector heb ik ook meegewerkt aan de ontwikkeling van producten en sommige producten daarvan worden exclusief voor Ottimedi geproduceerd.

Ik ben de contactpersoon voor sales terwijl Olga Op ’t Eynde verantwoordelijk is voor de afhandeling van de orders en de boekhouding. Ook hier zorgen wij voor maatwerk. Olga zal zeker luisteren naar de vragen van de klant om logistiek de beste oplossingen te bieden.

Wij zijn gevestigd in Oud-Heverlee bij Leuven".